Handelsbetingelser og personoplysninger

Nedenstående handelsbetingelser og personoplysninger gælder for alle bestillinger fra L’Esprit du Vin Scandinavia ApS & champagnebar.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og L’Esprit du Vin Scandinavia ApS & champagnebar.dk. Disse betingelser er kun gældende for bestilling af billetter til arrangementer, for vin køb og andet henvises til vores hovedside: http://esprit-du-vin.com


Bestilling
Der kan bestilles billetter til arrangementer arrangeret af L’Esprit du Vin Scandinavia ApS via vores hjemmeside https://champagnebar.dk telefon, e-mail eller ved personlig henvendelse. Alle kontrakter indgås på dansk, og alle angivne priser er inkl. dansk moms.

Alle priser er dagspriser og kan ikke garanteres ud i fremtiden. Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl. Vi forbeholder os ligeledes ret til at afvise ordrer, som bliver afgivet med videresalg for øje, hvis ikke der på forhånd er lavet aftale herom.

Leveringstidspunkt og billet
Levering af varer fra L’Esprit du Vin Scandinavia ApS & champagnebar.dk anses for sket, når kunden har modtaget en endelig bekræftelse mail “genenmført ordre” Dette er ligeledes kundens billet til arrangementet. Billetterne kan kræves fremvist ved arrangementet, hvorfor disse skal medtages enten printet eller på telefonen.

Fortrydelsesret og videresalg
Der gives ikke fortrydelsesret ved køb af billetter til arrangementer hos L’Esprit du Vin Scandinavia ApS & champagnebar.dk. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil se om vi kan finde en afløser til dine billetter. Du må ikke videresælge dine billetter, men er velkommen til at kontakte os, hvis du har fundet en overtager til din billetter.


Pris og betaling
Ved L’Esprit du Vin Scandinavia ApS & champagnebar.dk har du mulighed for at betale via Stipe med Dankort samt internationale kreditkort (Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard) – Alle priser i webshoppen champagnebar.dk er inkl. dansk moms.

Alle data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Netes, der kan læse dem. Hverken L’Esprit du Vin Scandinavia ApS & champagnebar.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når vi har gennemgået din ordre og kan garantere endelig deltagelse i arrangementet. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Persondatapolitik 
På champagnebar.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Link til forbrug.dk, hvor du finder retningslinjer for sikker nethandel. 

champagnebar.dk ejes og drives af; 
L’Esprit du Vin Scandinavia ApS
Snaregade 6
1205 København K
Tlf. +45 70 20 10 60
Skriv til os: Send Mail
CVR-nr 27415121